REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apie šią sriubątroškinį: soti, skani (primena kažkiek balandėlius) ir greitai pagaminama. Maltą mėsą naudokite kokią mėgstate ar kokios turite namuose. Tačiau šioje sriuboje yra vienas slaptas ingredientas, kuris šiai sriubai suteiks labai skanų poskonį“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Apie šią sriubątroškinį: soti, skani (primena kažkiek balandėlius) ir greitai pagaminama. Maltą mėsą naudokite kokią mėgstate ar kokios turite namuose. Tačiau šioje sriuboje yra vienas slaptas ingredientas, kuris šiai sriubai suteiks labai skanų poskonį“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 1 svogūnas;
  • 2 nedidelės morkos;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 1/2 nedidelio kopūsto;
  • 3 bulvės;
  • 400 g kalakutienos faršo;
  • 7 šaukštai ryžių;
  • 1 šaukštas medaus;
  • pagal skonį druskos ir pipirų;
  • 1 aitrioji paprika;
  • 2 l sultinio (vištienos arba daržovių).

Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas.

Kai daržovės suminkštės, dedame faršą ir gerai apkepiname.

Dedame medų,druską, pipirus, smulkintą aitriąją papriką ir dar pakepiname kelias minutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų